NOR CURIER 930X122

dacia

VIDEO: MĂSURI SPECIALE LA DACIA. PRIN CE PROCEDURI TRECE UN SALARIAT DE LA INTRAREA PÂNĂ LA IEȘIREA DIN UZINĂ

UPDATE: Liderul Sindicatului Autoturisme Dacia, Nicolae Pavelescu, spune că deși reluarea activității s-a făcut cu asigurarea unor condiții speciale de protecție, temeri cu privire la răspândirea coronavirusului există în rândul salariaților. 

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

„Într-adevăr, am început cu volunariat: 250 de oameni, în două echipe, la Mecanică și 190 de oameni care vor veni, în două echipe, la Presaj. O grijă există, este firească, e omenească, dar avem niște condiții speciale, măsuri de igienizare (…)”

Iată întreaga sa declarație (VIDEO):

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

De astăzi, 21 aprilie 2020, Dacia și-a reluat activitatea pe bază de voluntariat.

Uzina Mecanică şi Şasiuri a redemarat activitatea în echipă redusă de lucru, iar Uzina Vehicule reia producţia în departamentul Presaj, în două schimburi.

Administrația a luat măsuri sanitare de protecție și monitorizare speciale.

„Ți se ia temperatura când intri pe poartă, au montat camere. Până la secție,  sunt 15 sticle cu dezinfectant. Până sus, la vestiar, se merge după traseu. Stai doar unul singur pe bancă să te schimbi, ajungi în secție pe sensul tău de mers, după marcaj (ca mașina). Fiecare post e dezinfectat.

Schimbi 4 măști pe zi, mănuși chirurgicale, doar dacă e cazul, ai la dispoziție două lavete… La masă sunt montate paravane între mese… La baie, la fel”, declară pentru ePitești un angajat de la Automobile Dacia din Mioveni.

„Aceste măsuri care ţin de igienizare şi securitate vor fi aplicate în mod riguros. Angajaţii vor fi informaţi despre necesitatea respectării măsurilor luate pentru protejarea sănătăţii lor şi a colegilor.

Încă de la debutul crizei pandemice, generată de noul virus COVID-19, Groupe Renault România s-a asigurat să ia măsuri adaptate de protecţie pentru ansamblul angajaţilor din toate sediile unde îşi desfăşoară activitatea”, se arată într-un comunicat al Uzinei Dacia.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90