930 x122 grota rece

microfoane

Video: Microfoane ascunse în Primăria Piteşti. „E ceva mic şi negru”

Consilierii locali ar fi ascultaţi cu dispozitive de înregistrare, altele decât microfoanele la care iau cuvântul în şedinţe. Acestea ar surprinde discuţii private, „off the record”, între cei prezenţi în sală.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Un astfel de microfon a fost depistat în şedinţa ordinară de ieri, de către consilierul Sorin Apostoliceanu (VIDEO de la minutul 36:20).

 

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

 

„E ceva aici, nu ştiu. Aparţine cuiva?”, a întrebat Sorin Apostoliceanu.

Consilierul a luat dispozitivul, caracterizat drept „mic şi negru” şi s-a deplasat destul de alert către primarul Cristian Gentea care i-a zis să-l lase pe masă. Sorin Apostoliceanu s-a răzgândit şi a mers la consilierul PSD Cătălin Costescu.

Ajuns pe mâna acestuia, s-a făcut şi dovada funcţionării. Ulterior, şedinţa a continuat fără să mai fie adus în discuţie dispozitivul buclucaş. Nu se ştie momentan cine amplasează astfel de microfoane în sală, dar totul pare legal.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3