930×122 CAPRA 5

butelia

(VIDEO) NU ÎNCĂRCA BUTELIA LA STAȚIA GPL!

Nu încărca butelia la stația GPL! Aceasta este o campanie desfășurată de Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat (ISCIR) în parteneriat cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), pentru a-i informa pe cetățeni cu privire la riscurile la care se expun dacă încarcă buteliile de aragaz la stațiile GPL auto.

Citiți și: Acțiune neobișnuită în Argeș! Ce vor face oamenii

”Necesitatea derulării campaniei se fundamentează pe situațiile înregistrate la nivel național, evenimente care s-au soldat cu pierderi de vieți omenești, răniri sau pagube materiale însemnate.

Citiți și: Pitești. Accident grav! A intrat cu mașina în stația GPL!

Formarea comportamentului preventiv și a culturii de securitate în rândul populației constituie un obiectiv prioritar, acest deziderat putând fi realizat doar prin acțiuni informativ-preventive susținute și derulate pe o perioadă îndelungată”, transmit autoritățile.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3