Donaris 930 x 122

hotelul muntenia

(VIDEO) PERICOL LA HOTELUL MUNTENIA

Hotelul Muntenia din centrul Piteștiului, închis de mai multe luni din motive economice (ar urma să fie reabilitat), prezintă pericol pentru trecători.

Citiți și: Intervalele orare în care se produc cele mai multe accidente rutiere

În ciuda restricțiilor de circulație în afara locuinței/gospodăriei generate de ordonanțele militare, prin zonă trec și în această perioadă destule persoane (o stație Publitrans se află în imediata apropiere). Ei bine, bucăți mai mari sau mai mici din fațadă au început să cadă, iar cei care ar avea ghinionul să se afle prin preajmă când pică resturile ar putea să fie răniți.

Pe jos erau ieri, când am filmat, fragmente de fațadă, inclusiv din faianța specială care îmbracă unele părți ale clădirii.

Citiți și: Argeș. Pericol de explozie! Intervenție de urgență

Conform legii, proprietarii clădirilor au obligația să asigure siguranța trecătorilor, lucru care în cazul Hotelului Muntenia nu se întâmplă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3