930 x122 grota rece

jandarmerie

(VIDEO) PITEȘTI: MAȘINI DE POLIȚIE, POMPIERI, SMURD ȘI JANDARMERIE, CU SIRENELE PORNITE

Imaginile au fost filmate în urmă cu puțin timp în centrul Piteștiului. Șirul este format din autovehicule de Poliție, Pompieri, SMURD (în cabină, cu persoane echipate în combinezoane) și Jandarmerie.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Având în vedere că, la ordinul conducerii Ministerului Afacerilor Interne, începând de ieri, 21 martie 2020, autoritățile județene nu mai pot oferi informații cu privire la cazurile de coronavirus din fiecare județ în parte, nu putem confirma oficial dacă este sau nu vorba despre transportarea din centrul de carantină Pitești către Secția de Boli Infecțioase Adulți a Spitalului Județean de Urgență a două femei, de 56 și 46 de ani, infectate sau nu cu noul coronavirus.

Amintim că în centrul de carantină Pitești sunt cazați, fiecare pentru o perioadă de 14 zile, argeșeni care au revenit în țară din Italia.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Primul caz de coronavirus a fost înregistrat în județul Argeș pe 20 martie 2020: un bărbat în vârstă de 46 de ani, care era în carantină de pe data de 19 martie, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP). Acesta a fost transferat din centrul de carantină în Secția de Boli Infecțioase Adulți a Spitalului Județean de Urgență din Pitești (AICI, subiectul pe larg).

Ieri, 21 martie 2020, prefecții, inclusiv prefectul de Argeș, Emanuel Soare, au primit o adresă semnată de secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Gheorghe Sorescu, prin care li se aduce la cunoștință că informațiile despre noile cazuri cu coronavirus diagnosticate în județe nu mai pot fi comunicate de la nivel local către public (click pe imagine pentru vizualizarea adresei):

În adresă se arată că aceste informări vor fi făcute exclusiv de la nivel central, de Grupul de Comunicare Strategică. Numai că, în informările sale de presă zilnice, Grupul nu mai menționează de câteva zile încoace județele în care se înregistrează noi cazuri de infectare.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90