930×122 CUMPANA 5

armata

(VIDEO) PITEȘTI: POLIȚIA ȘI MILITARI ÎNARMAȚI ÎN STRADĂ

Ordonanţa Militară nr.3 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19 a fost publicată, în noaptea de marţi spre miercuri, în Monitorul Oficial, astfel că prevederile ei au intrat în vigoare.

Citiți și: Argeș. Acțiune surprinzătoare a polițiștilor de la Rutieră!

În Pitești, echipaje ale Poliției, Armatei și Jandarmeriei sunt în stradă pentru verificarea respectării măsurilor care interzic circulația tuturor persoanelor, cu următoarele excepții:

-deplasarea în scop profesional, deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază, deplasarea pentru asistență medicală, depasări pentru îngrijirea copilului sau asistența persoanelor bolnave, deplasări pentru sport în apropierea locuinței, deplasarea pentru donarea de sânge, deplasarea pentru voluntariat, pentru activități agricole.

Citiți și: Terifiant! Un adolescent a decapitat un câine!

Circulația persoanelor de peste 65 de ani este permisă numai între orele 11 și 13, pentru deplasarea pentru cumpărarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază, pentru asistență medicală, pentru îngrjirea unui minor, pentru necesitățile animalelor. Este permisă și în afara acestui interval de timp, doar pentru activități profesionale sau activități agricole.

Angajații trebuie să prezinte legitimație de serviciu sau adeverință de la angajator. Liber profesioniștii și PFA au de prezentat declarație pe proprie răspundere, care trebuie să cuprindă numele, data nașterii, motivul deplasării, data, semnătura. Declarația poate fi prezentată și prin intermediul telefonului sau tabletei.

Donaris 555×222

Comentarii

570×90 MAIA