930×122 CAPRA 5

avertismente

(VIDEO) POLIȚIA LOCALĂ A DAT IAR IAMA ÎN ȘOFERI LA MCDRIVE

În această seară, Poliția Locală Pitești a acționat din nou pe bulevardul Frații Golești în zona McDrive.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Deși cu alte ocazii au fost date amenzi (detalii, AICI), în această seară agenții de la Locală s-au rezumat la avertismente verbale. O echipă a ePitești a fost la fața locului:

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

„Colegii mei au acționat din nou pe bulevardul Frații Golești, în zona McDonald’s din Pitești, în urma sesizărilor primite din partea șoferilor și, în special, a cetățenilor care locuiesc în blocurile învecinate.

Au fost primite sesizări pe de-o parte pentru că se blochează o bandă de circulație și pe de altă parte de la locatari, care ne-au reclamat că nu pot intra în parcări sau că îi deranjează muzica tare care se auzea de la autoturismele din zona McDonald’s. Am acționat preventiv, șoferii care staționau/blocau o bandă de circulație primind, de această dată, avertismente verbale.

Menționăm că am fost sesizați și cu privire la faptul că unii șoferi blocau inclusiv trecerea de pietoni din zonă, fiind afectați astfel și pietonii.

Îi rugăm pe șoferii care tranzitează zona restaurantului să respecte regulile de circulație și să dea dovadă de bun-simț atât față de ceilalți conducători auto, cât și față de cetățeni în general.

Am fost sunați de piteștenii care locuiesc în zonă. Ne-au felicitat și ne-au mulțumit pentru că am acționat. Și datorită acestui lucru, dar și pentru că respectarea regulilor de circulație trebuie să fie o prioritate pentru șoferi, vom mai avea activități similare pe Frații Golești.

Acțiunile Poliției Locale au loc periodic și în alte zone ale municipiului Pitești și vor continua. De asemenea, îi rugăm pe piteșteni să ne sesizeze, fără ezitare, la numerele de telefon 0248.210.230 și 0348.911 situațiile cu care se confruntă și care intră în atribuțiile agenților noștri”, declară pentru ePitești purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90