Donaris 930 x 122

cireșe

(VIDEO) POLIŢIA, MISIUNEA ”CIREȘELE”

Poliția, misiunea ”Cireșele”. Căminele studențești de pe strada Gheorghe Doja din Pitești sunt vizitate, frecvent, de câte un echipaj al Poliției Naționale sau Locale. Agenții de Poliție verifică, la anumite intervale de timp, dacă situația este sub control și dacă paznicii de la cămine întâmpină sau nu probleme.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Astăzi, un echipaj al Poliției Naționale a fost prezent la datorie în zona căminelor. După finalizarea vizitei din programul obișnuit de lucru, polițiștii au declanșat o operațiune specială: ”Cireșele”.

Imaginile surprinse de un cititor al ePitești arată cum doi polițiști au ieșit din mașina de serviciu și au început să se înfrupte din roadele cireșilor din zonă.

Citiți și: Pitești/Centru: „Avem și bordel! Cu tot cu intervenția Poliției!”

Vă reamintim că ne puteți trimite imagini sau informații care pot deveni o știre fie pe pagina de facebook a ePitești, fie pe adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhtasApp la numărul de telefon 0733.797.066.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90