EcoMoto 930×122

concurs

(VIDEO) POLIȚIȘTII ARGEȘENI, TUR DE FORȚĂ LA FOC AUTOMAT

Polițiștii argeșeni, tur de forță la foc automat. Poliţiştii argeşeni s-au întrecut ieri în poligonul de la Budeasa într-o competiţie profesională organizată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean. Evenimentul a făcut parte din seria de manifestări organizate de Inspectorat cu ocazia Zilei Poliţiei Române.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

15 patrule de ordine publică din mediul urban şi rural s-au întrecut în competiția care a cuprins 15 probe, contra timp.

Probele au fost concepute pentru a solicita încordare fizică și psihică şi rezistenţă la stres în situaţii care simulează intervenţiile reale, uneori chiar într-o măsură exagerată de tensiune.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Poliţiştii paticipanţi au trebuit să parcurgă obstacole, au trecut prin mulţimi ostile, au fost atacaţi de câini, au trebuit să acorde primul ajutor, să legitimeze, să efectueze conducere, control corporal, încătuşare de persoane, precum şi verificări într-o cameră obscură, mânuire de armament şi trageri în condiţii de încordare fizică şi psihică. Toate patrulele au fost cronometrate, fiecare greşeală fiind penalizată cu timp suplimentar.

Iată și câștigătorii competiției, potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș:

– locul 1: patrula de la Secţia 2 de Poliţie din Piteşti;

– locul 2: patrula din mediul urban a Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş;

– locul 3: patrula din mediul rural a Poliţiei Municipiului Câmpulung Muscel.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90