Donaris 930 x 122

politia arges

Video: Poliţiştii rutieri argeşeni, cu radarul pe DN 7. Mesaj pentru toţi şoferii

Poliţiştii rutieri argeşeni, cu radarul pe DN 7.

Citiți și: Activități preventive dedicate elevilor

UPDATE: Mădălina Epure, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeş, precizări despre acţiunea de astăzi a poliţiştilor rutieri şi recomandări pentru toţi conducătorii auto (VIDEO).

 

Citiți și: Argeş: Sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri

 

„În acest weekend, pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, dar de această dată pe DN 7 (un drum intens circulat, un drum de tranzit care prezintă factori de risc), am organizat o acţiune pe linie de viteză, cu poliţiştii Serviciului Rutier Argeş. Pe această cale, recomandăm conducătorilor auto să respecte limitele legale de viteză, să nu se aventureze în depăşiri riscante, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismele care circulă în faţă şi să nu se urce la volan sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, a transmis Mădălina Epure (foto).

 

 

„În cele două ore în care s-a acționat cu aparatul radar, în condiții de trafic intens, pe DN 7, au fost constatate opt abateri de la regimul legal de viteză, aplicându-se nouă sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 2.500 de lei, opt pentru viteză și una pentru neportul centurii de siguranță”, precizează IPJ Argeş.

Ştirea iniţială – ora 9.40

La această oră, şoferii care tranzitează drumul naţional DN 7 Piteşti – Vâlcea sunt verificaţi de oamenii legii. Sunt traşi pe dreapta în mod special acei conducători auto care depăşesc limita legală de viteză.

 

 

LIVE ACŢIUNE POLIŢIA ARGEŞ (VIDEO)

GALERIE FOTO

 

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441