NOR CURIER 930X122

jandarmi

(VIDEO) POLIȚIȘTII ȘI JANDARMII VERIFICĂ DACĂ PITEȘTENII RESPECTĂ ORDONANȚA MILITARĂ CARE-I OBLIGĂ SĂ STEA ÎN CASĂ

Amplă acțiune desfășurată luni seara în Pitești de jandarmii și polițiștii argeșeni, care verifică respectarea măsurilor impuse prin Ordonanța Militară numărul 2 din 21 martie 2020 cu privire la prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Citiți și: Accident frontal, în Argeș: Un începător, implicat! Mașini, zob

Oamenii legii le amintesc piteștenilor că în intervalul orar 22-6 circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei este permisă numai pentru motivele prevăzute la art. 4 al Ordonanței și pe baza unor documente.

Citiți și: De la tuns la tragedie. Drumul fatal al unor verișori în Argeș

„(2) Pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau o declarație pe propria răspundere.

(3) Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.

(4) Declarația pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele și prenumele, data nașterii, adresa locuinței/gospodăriei/locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura.

(5) Fac excepție de la aceste prevederi personalul din cadrul Administrației Prezidențiale, Parlamentului României, Guvernului României, Ministerului Public, instituțiilor sistemului național de apărare, ordine publică și securitate națională, corpului diplomatic și personalul care asigură serviciile de utilitate publică.

(6) Măsura se aplică începând cu data de 23 martie 2020, ora 22, ora României”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90