New Profesional Consult 930 x 122

bascov

(VIDEO) RÂSU’-PLÂNSU’. CONSILIER LOCAL/ȘEF DE BLOC, PRINS CU TRICOLORUL GREȘIT: „E INSESIZABIL”

Consilierul local bascovean Adrian Sorescu, administratorul a trei blocuri ale asociației de proprietari „Bascov 2” de pe strada Păișești s-a îngrijit cum s-a priceput el mai bine de imobilele pe care le „păstorește”.

Citiți și: Pitești. Atenție, trece trenul! Pardon, oile!

Marți, a montat plăcuțe informative colorate la fiecare scară de bloc, cu numele asociației, adresa și alte coordonate, plus Tricolorul. Probabil, cel al României, dacă intuim corect intenția alesului local, șef de asociație.

Plăcuțele, care au fost executate de o firmă al cărei nume consilierul local spune că nu și-l amintește exact, au, ce-i drept, culorile drapelului, dar într-o ordine greșită: albastru-roșu-galben. Important e că sunt toate!

Citiți și: Scandal cât casa la Bascov! A intervenit Poliția!

Am încercat să aflăm de la consilier cum s-a ajuns la această situație. „Firma care mi-a confecționat plăcuțele a greșit la tricolor și acum trebuie să le dau jos să le rectifice”, explică pentru ePitești Adrian Sorescu.

Întrebat de ce le-a mai montat dacă erau greșite, consilierul local a mărturisit că a aflat târziu că ordinea culorilor nu-i tocmai cea din Constituție, mai exact după ce ePitești a realizat un material video la fața locului.

„Dacă sesizam, nu le mai puneam, logic! Marți le-au montat. Am vorbit la firmă, să le ia, să le rectifice… Dar e insesizabil. Eu spun sincer adevărul, n-am de ce să mă ocolesc sau să mă dezvinovățesc. E insesizabil. Totul e omenesc”, mai spune consilerul-administrator de bloc.

Nu știm cui a mai furnizat această firmă astfel de plăcuțe și nici pe ce bani, căci alesul local n-a dorit să ne comunice cât a cheltuit pe greșeală, dar potrivit constatărilor noastre, instituțiile din localitate au, totuși, tricolorul imprimat corect.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90