930×122 CUMPANA 5

bascov

(VIDEO) RÂSU’-PLÂNSU’. CONSILIER LOCAL/ȘEF DE BLOC, PRINS CU TRICOLORUL GREȘIT: „E INSESIZABIL”

Consilierul local bascovean Adrian Sorescu, administratorul a trei blocuri ale asociației de proprietari „Bascov 2” de pe strada Păișești s-a îngrijit cum s-a priceput el mai bine de imobilele pe care le „păstorește”.

Citiți și: Un pod important din Pitești va fi reabilitat

Marți, a montat plăcuțe informative colorate la fiecare scară de bloc, cu numele asociației, adresa și alte coordonate, plus Tricolorul. Probabil, cel al României, dacă intuim corect intenția alesului local, șef de asociație.

Plăcuțele, care au fost executate de o firmă al cărei nume consilierul local spune că nu și-l amintește exact, au, ce-i drept, culorile drapelului, dar într-o ordine greșită: albastru-roșu-galben. Important e că sunt toate!

Citiți și: Video – Pompieri în acțiune, blocați la bariera de la Bascov

Am încercat să aflăm de la consilier cum s-a ajuns la această situație. „Firma care mi-a confecționat plăcuțele a greșit la tricolor și acum trebuie să le dau jos să le rectifice”, explică pentru ePitești Adrian Sorescu.

Întrebat de ce le-a mai montat dacă erau greșite, consilierul local a mărturisit că a aflat târziu că ordinea culorilor nu-i tocmai cea din Constituție, mai exact după ce ePitești a realizat un material video la fața locului.

„Dacă sesizam, nu le mai puneam, logic! Marți le-au montat. Am vorbit la firmă, să le ia, să le rectifice… Dar e insesizabil. Eu spun sincer adevărul, n-am de ce să mă ocolesc sau să mă dezvinovățesc. E insesizabil. Totul e omenesc”, mai spune consilerul-administrator de bloc.

Nu știm cui a mai furnizat această firmă astfel de plăcuțe și nici pe ce bani, căci alesul local n-a dorit să ne comunice cât a cheltuit pe greșeală, dar potrivit constatărilor noastre, instituțiile din localitate au, totuși, tricolorul imprimat corect.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3