iluminat public

(VIDEO) RISIPĂ ÎN LUNCA ARGEȘULUI

Risipă în Lunca Argeșului. Dacă unele zone din Pitești sunt sau erau aproape în beznă (un exemplu, AICI), municipalitatea s-a gândit, probabil, să… „compenseze”.

Citiți și: SPEP Piteşti face angajări

Cum? Ținând aprinse ziua luminile din parcul Lunca Argeșului. Imaginile sunt filmate în această dimineață, în jurul orei 9:30.

Citiți și: Instituția cea mai bogată subordonată Primăriei Pitești angajează!

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești (serviciu subordonat Primăriei) ar trebui, teoretic, să se ocupe de iluminatul public din oraș, existând și un serviciu special pentru acest domeniu. De asemenea, tot SPEP-ul are și un serviciu intitulat ”Exploatare parcări, cu compartimentul subordonat – compartimentul administrare toalete publice și parc Lunca Argeșului”.

Care este programul de funcționare în Pitești a iluminatului stradal? A uitat SPEP-ul să stingă lumina în parc? Directorul Constantin Zichil știe? Ori municipalitatea nu mai are pe ce arunca banii publici?

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441