Donaris 930 x 122

iluminat public

(VIDEO) RISIPĂ ÎN LUNCA ARGEȘULUI

Risipă în Lunca Argeșului. Dacă unele zone din Pitești sunt sau erau aproape în beznă (un exemplu, AICI), municipalitatea s-a gândit, probabil, să… „compenseze”.

Citiți și: Concert extraordinar, în această seară, în Pitești

Cum? Ținând aprinse ziua luminile din parcul Lunca Argeșului. Imaginile sunt filmate în această dimineață, în jurul orei 9:30.

Citiți și: Performanță la Pitești Arena! Rezultate demne de cel mai mare Campionat European

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești (serviciu subordonat Primăriei) ar trebui, teoretic, să se ocupe de iluminatul public din oraș, existând și un serviciu special pentru acest domeniu. De asemenea, tot SPEP-ul are și un serviciu intitulat ”Exploatare parcări, cu compartimentul subordonat – compartimentul administrare toalete publice și parc Lunca Argeșului”.

Care este programul de funcționare în Pitești a iluminatului stradal? A uitat SPEP-ul să stingă lumina în parc? Directorul Constantin Zichil știe? Ori municipalitatea nu mai are pe ce arunca banii publici?

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90