New Profesional Consult 930 x 122

cod portocaliu

VIDEO – SALVAMONT ARGEȘ AVERTIZEAZĂ

UPDATE ORA 13:25 – Serviciul Public de Salvamont Argeș avertizează: “Atenție, faptul că din 15 mai se va putea circula pe munte în creasta Făgărașului este doar în teorie!

Citiți și: România, lovită de ciclon. Cod Portocaliu de ninsori abundente

Aici, traseele turistice montane sunt și vor rămâne închise, pentru că sunt 80-100 de cm de zăpadă, astfel că traseele pot fi practicate doar căutând rute proprii în stil alpin, în funcție de starea de moment a zăpezii și cu tot echipamentul necesar pentru iarnă. Evident, ne referim la cei experimentați, eventual însoțiți de ghizi montani”.

Imagini filmate la refugiul Salvamont de la Cota 2.000 de pe Transfăgărășan: 

Citiți și: Salvamont Argeș, înarmat cu tehnologie avansată

ȘTIREA INIȚIALĂ ORA 11:05

Avertizare de la ANM. Astăzi, până la ora 21, cea mai mare parte a județului Argeș se află sub cod galben de vânt.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală cuprinse, în general, între 55 și 65 km/h.

Și mai puternic bate vântul în zona montană înaltă a Argeșului, acolo unde, tot până diseară la ora 21, este cod portocaliu. La rafală, vântul va avea 120…140 km/h.

Temporar va ninge slab, iar ninsoarea va fi viscolită. Stratul de zăpadă la cota 2.000 măsoară 136 de cm, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3