New Profesional Consult 930 x 122

hotel

(VIDEO) SCANDAL ÎN PARCAREA MUNTENIA

Scandal în parcarea Muntenia. Reprezentanţi ai administraţiei locale din Piteşti, în frunte cu viceprimarul Laurenţiu Zidaru, se află la această oră în parcarea de la hotelul Muntenia, din centrul oraşului, şi montează noi ghivece cu tuia la limita de proprietate dintre domeniul public şi terenul care aparţine hotelului. Acţiunea se desfăşoară în prezenţa unor poliţişti locali.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

În acest fel, după cum ne-a declarat viceprimarul Zidaru, „se face curăţenie de primăvară” şi se maschează construcţiile improvizate pentru comerţ care sunt pe proprietatea SC Muntenia SA. O acţiune similară a fost organizată şi anul trecut, atunci fiind mascate chioşcurile dinspre Strada Mare de pe proprietatea hotelului. La faţa locului se află şi reprezentanţi ai Muntenia şi ai comercianţilor din zonă, care sunt nemulţumiţi de acţiune şi vociferează.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Între Primăria Piteşti şi SC Muntenia SA se află pe rol şi un proces în justiţie (Muntenia nu a mai permis circulaţia maşinilor pe proprietatea sa, prin parcare către bulevardul Republicii, în vreme ce Primăria invocă dreptul la servitute). De asemenea, Primăria a făcut sesizare la Parchet cu privire la construcţiile improvizate de pe proprietatea Muntenia care nu ar avea autorizaţie.

Amănunte despre războiul dintre Primăria Piteşti şi SC Muntenia SA puteţi citi AICI şi AICI şi AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90