EcoMoto 930×122

balize

(VIDEO) SCHIMBARE PE REPUBLICII

Schimbare pe Republicii. După cum vă prezentam într-un articol precedent, în zona Casei Cărţii din Piteşti sunt amplasate balize de semnalizare rutieră. Acestea au fost puse cu scopul de a face mai fluentă circulaţia din zonă, dar şi pentru a bloca parcările neautorizate (detalii AICI).

Citiți și: Politician cunoscut, despre ePitești: „Au cele mai multe vizualizări, deci se poate!”

Deşi balizele îşi dovediseră utilitatea în timp, acestea au căpătat un aspect care lasă de dorit, fiind rupte, murdare şi total nepotrivite pentru centrul oraşului.

În urma sesizărilor noastre, autoritățile au trecut la înlocuirea balizelor deteriorate:

Citiți și: EXCLUSIV/Pitești. Patronul de la Rehoma, de neoprit! Decizie cu tupeu pentru a construi în Pădurea Trivale

Am luat legătură cu viceprimarul Sorin Apostoliceanu, acesta vorbindu-ne despre noua iniţiativă de pe bulevardul Republicii: ,,Punem balize noi, moderne, celelalte au fost provizorii. Am constatat că este bună măsura şi că merge bine circulaţia. Acum punem alte balize, mai frumoase, şi care vor rămâne în permanenţă”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3