New Profesional Consult 930 x 122

bătută

(VIDEO) TÂNĂRĂ BĂTUTĂ DE FOSTUL IUBIT. ATENȚIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Decizie blândă pentru un individ de 24 de ani din Morărești, care, din gelozie, și-a sechestat în mașină fosta iubită, a lovit-o, a filmat-o în timp ce o umilea și a amenințat-o că o trimite la produs, în Germania.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Ce doi au avut o relație de aproape un an, încheiată pe fondul violențelor bărbatului.

Citiți și: Accident cu mai multe mașini pe cel mai aglomerat și periculos drum, acum

Ulterior, fata a intrat într-o altă relație. Recent, a plecat cu noul său iubit la munte, Când s-a întors, fostul iubit a abordat-o din nou.

Tânăra susține că i-a comunicat că între ei nu mai poate fi nimic, ceea ce l-a făcut să devină și mai gelos. Bărbatul și-a ieșit din fire când fata a primit un mesaj de la mama sa.

Atunci i-a luat telefonul, iar lucrurile au degenerat în izbucnirea pe care chiar individul a înregistrat-o (video, sus. Precizăm că ePitești a cezurat limbajul obscen).

Tânăra, în vârstă de 18 ani, l-a reclamat la Poliție. Individul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, însă, ulterior, magistrații au decis plasarea lui sub control judiciar.

Iată ce spune purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălina Epure:

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90