930×122 CAPRA 5

filtru

Video: Tineri găsiţi cu un pistol asupra lor pe Autostrada A1 Piteşti

Tineri găsiţi cu un pistol asupra lor pe Autostrada A1 Piteşti.

Citiți și: ,,Măcel” pe străzile din Argeș, de sărbători. Peste 100 de filtre, sute de sancțiuni!

UPDATE ORA 11.45. A fost efectuată de către poliţişti o verificare în amănunt a vehiculului şi un control corporal asupra tinerilor. Aceştia au fost testaţi şi cu aparatul drug-test, rezultând că nu au consumat substanţe interzise. Cât despre arma descoperită de oamenii legii, am aflat că aceasta nu este letală şi nici supusă autorizării. Este un pistol airsoft. Poliţiştii precizează însă că modul în care este folosită arma poate conduce la fapte pentru care se dispun măsuri, în cazul în care, de pildă, este folosită pentru a ameninţa pe cineva.

 

Citiți și: ACUM: FILTRU RUTIER ÎN ARGEŞ

Ştirea iniţială – ora 11.29

În cadrul acţiunii de control în trafic care este în desfăşurare la această oră, poliţiştii au depistat doi tineri care aveau asupra lor un pistol.

 

 

Unul dintre agenţi a efectuat o verificare amănunţită a autoturismului în care se aflau cei doi, timp în care tinerii au început să se amuze – nu este clar de ce.

Urmează să se stabilească dacă arma face parte din categoria celor pentru care este necesar permis şi dacă este deţinută în mod legal.

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • MYKE spune:

    TIMP PIERDUT !
    DUPA CONTROLUL DRUG TEST , SE VERIFICA ARMA ( PISTOLUL ) , DIN FILMARE SE OBSERVA CA ESTE UN PISTOL DE AIRSOFT , CLAR NU NECESITA PERMIS !

    MAI DEPARTE CA IL TINE IN TORPEDOU SAU CA AMENINTA CU EL , ESTE STRICT PROBLEMA POSESORULUI , SE SUPUNE LEGII !

    IN TOT ACEST TIMP DE CONTROL AMANUNTIT , AU PIERDUT POSIBIL PESTELE CEL MARE SI RAU , TIMP IN CARE SPERAU SA GASESCA CEVA MAI INCRIMINATOR !!!

  • Sorin spune:

    adica politistii Lolek si Bolek ?

  • Kote spune:

    Te-au turnat cu airsoft la tine bai michnea ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90