930 x122 grota rece

accident

UPDATE/VIDEO: CUM S-A PRODUS ACCIDENTUL ÎN CARE A FOST IMPLICAT CĂTĂLIN BULF

UPDATE 14.30: „Din primele verificări efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș a rezultat că, un bărbat de 64 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Câmpulung către Pitești, în localitatea Stâlpeni, s-ar fi angajat într-o depășire regulamentară și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus în același sens de mers, de un bărbat de 42 de ani, din Aninoasa, care ar fi efectuat viraj la stânga, fără sa se asigure. În urma accidentului, șoferul celui de-al doilea autoturism și două persoane, pasagere în acesta, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la o unitate medicală. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

La volanul primului autoturism se afla politicianul Cătălin Bulf.

UPDATE 11.15: Medicii au constatat că sunt două victime. Din primele informaţii, este vorba de persoanele aflate în Logan. Acestea au primit îngrijiri medicale, după care au fost transportate la spital. „Pacienții au suferit traumatisme cranio faciale și cerebrale, escoriații (zgârieturi), iar unul dintre ei posibil să aibă un corp străin în ochiul drept”, au transmis paramedicii.

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

 

 

UPDATE: ISU Argeş anunţă că este vorba despre un singur accident, pe DN73. În acest eveniment rutier este implicat politicianul Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş. „În cazul celui de-al doilea eveniment anunţat, apelantul nu a ştiut să dea locaţia exactă, din această cauză au fost anunţate iniţial două situaţii”, precizează ISU Argeş.

Pompierii ISU Argeş s-au mobilizat pentru a interveni la două accidente produse la această oră în două localităţi diferite din Argeş. Primul a avut loc la Mihăeşti, al doilea la Stâlpeni.

Preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf, a fost implicat în accidentul de pe DN73 – localitatea Mihăeşti.

„Accident rutier între 2 turisme în comuna Mihăești DN 73, posibil două victime, Intervine o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul Câmpulung, iar în sprijin mai intervine și un echipaj de la serviciul de ambulanţă județean”, anunţă ISU Argeş referitor la primul eveniment rutier.

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş se deplasează la faţa locului pentru cercetări.

În cazul celui de-al doilea, intervine o ambulanţă SMURD de prim ajutor. A fost raportată o posibilă victimă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90