930 x122 grota rece

desteapta-te romane

(VIDEO/UPDATE) DEȘTEAPTĂ-TE, ROMÂNE! TOTUL VA FI BINE!

Ordinul e valabil pentru toată perioada stării de urgență

Citiți și: Poliția rutieră va verifica și asta!

Conform documentului, în zilele de sâmbătă și duminică, la orele 17 și 21, pe toată perioada stării de urgență, din mașinile Poliției Române, Poliției de Frontieră și Jandarmeriei Române vor fi difuzate primele trei strofe din imnul de stat al României, „Deșteaptă-te, române!”.

Ordinul prevede și implicarea șefilor de structuri ale MAI pentru a asigura „pregătirea tehnică a autospecialelor, astfel încât mesajul sonor să fie redat corect, cu claritate și la intensitate adecvată”.

Citiți și: Este legal ca poliția să te înregistreze cu radarul de pe contrasens?

Sâmbătă, de la ora 17, în Argeș, ca în toată țara, polițiștii au difuzat în megafoanele rampelor de pe autospecialele lor imnul de stat al României, „Deșteaptă-te, române”, în semn de mulțumire pentru cei care stau acasă.

„Această acțiune, care se desfășoară la nivel național, este mesajul prin care îi asigurăm pe toti cetățenii că suntem în stradă, pentru siguranța lor. Suntem pregătiți și avem capacitatea de a face față oricărei provocări. Totul va fi bine!”, declară pentru ePitești Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

Demersul aparține Centrului de Informare și Relații Publice – IGPR.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90