930 x122 grota rece

accident

(VIDEO) UPDATE: IMPACT VIOLENT ÎN PITEȘTI. O FEMEIE A DECEDAT

UPDATE 2: Impact violent în Pitești. O femeie a decedat. Bilanțul accidentului este următorul: o femeie a murit, patru persoane au ajuns la Spitalul Județean de Urgență, iar o alta a refuzat să fie transportată la spital.

Citiți și: Argeș. Accident deosebit de grav, lângă Kaufland!

Victima care era în stop cardio-respirator, o piteșteancă de 74 de ani, a decedat. În momentul impactului se afla pe bancheta din spate, pe partea din dreapta a autoturismului. Rănită grav (victima era semiconștientă) a fost și pasagera de pe locul din dreapta față din același autoturism (Daewoo Cielo), o piteșteancă de 24 de ani. A treia victimă din Cielo este o femeie de 23 de ani, din comuna Cotmeana.

Șoferul autoturismului Daewoo, un piteștean de 70 de ani, rănit ușor, a refuzat să fie transportat la spital.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

În schimb, la Spitalul Județean au fost transportate și cele două persoane din Peugeot: șoferul, în vârstă de 29 de ani, și pasagera de pe locul din dreapta față, de 27 de ani, ambii din orașul Ștefănești.

Accidentul s-a produs după ce șoferul autoturismului Daewoo Cielo, în timp ce se deplasa dinspre strada Târgul din Vale către Calea București, a făcut un viraj la stânga, spre strada Sfânta Vineri, fără să-i acorde prioritate celui de-al doilea autoturism.

Niciunul dintre cei doi șoferi nu consumase băuturi alcoolice, potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Conform martorilor de la fața locului, șoferul vinovat de producerea accidentului ar fi ”piețar”. Poliția continuă cercetările.

UPDATE 1: Șase persoane au fost implicate în accident (patru se aflau în autoturismul Daewoo Cielo – mașina albă), iar două în autoturismul Peugeot.

Dintre cele patru victime din Cielo, două au fost încarcerate (una inconștientă, în stop cardio-respirator, iar a doua semiconștientă).

Ambulanțele încă sunt la fata locului. Atenție, imagini cu impact emoțional!

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp în zona străzii Gheorghe Șincai din municipiul Pitești. Au fost implicate două autoturisme (un Daewoo Cielo și un Peugeot).

O victimă este încarcerată, iar alteia i se fac manevre de resuscitare, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90