930×122 CUMPANA 5

albota

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU LA O VILĂ DIN ALBOTA

(UPDATE ORA 17:40): După stingerea incendiului, pompierii au aflat și cauza: „Cauza probabilă este jarul căzut pe coșul de fum, care ulterior a aprins elementele combustibile de la gura de vizitare a coșului”, precizează ISU Argeș, 

Citiți și: Incendiu devastator! Imagini apocaliptice în Rusia!

Au ars acoperișul mansardei pe circa 130 de mp, terasa casei pe 35 de mp, bucătăria pe o suprafață de 12 mp, mobilier, aparate electrocasnice și elemente din tâmplăria casei. 

O femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, rudă a proprietarilor, a suferit un atac de panică. A primit îngrijiri medicale la fața locului din partea echipajului SMURD, ulterior ea refuzând să fie transportată la spital. 

Citiți și: Incendiu într-un apartament. O persoană a avut nevoie de medici

Arde acoperișul unei vile din Albota. Un incendiu a izbucnit la acoperișul unei vile din satul Mareș al comunei Albota.

Pentru stingerea incendiului, care se manifestă cu degajări mari de fum, acționează la această oră echipaje de pompieri cu trei autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime. La fața locului a ajuns și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Amintim că tot astăzi în Argeș a mai avut loc un incendiu, la o casă din comuna Râca. Din păcate, un bărbat a fost găsit carbonizat sub dărâmături (AICI, detalii) Vom reveni cu amănunte. (Sursă video: ISU Argeș)

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3