New Profesional Consult 930 x 122

kaufland

(VIDEO) UPDATE: KAUFLAND RECUNOAȘTE: “O ABATERE GRAVĂ. E INTOLERABIL”

UPDATE: Kaufland recunoaște: “O abatere gravă. E intolerabil”. În urma articolului nostru, Kaufland România ne-a transmis pe adresa redacției punctul de vedere oficial al companiei.

Citiți și: Update: Oficial, poziţia Kaufland legată de intrarea cu certificat în magazin

“Regretăm ceea ce s-a întâmplat la raionul de produse de panificație al magazinului din Pitești (strada Exercițiului, nr. 216) și vă asigurăm că este un caz izolat și o abatere gravă de la standardele noastre.  

Siguranța clienților și normele igienico-sanitare sunt deosebit de importante pentru noi. Avem proceduri interne riguroase și suntem foarte stricți în raport cu acestea.

Citiți și: MĂSURI DE SIGURANȚĂ ÎN MAGAZINELE KAUFLAND

Angajata nu le-a respectat și vom lua toate măsurile care se impun, fiindcă gestul este inexplicabil și categoric intolerabil.

De asemenea, pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple, vom demara și măsuri suplimentare la nivelul magazinului, care includ reșcolarizarea angajaților și sporirea controalelor de igienă.”, ne transmite Kaufland România.

Revoltător! Priviți ce face această angajată Kaufland!

O persoană a postat pe un grup de socializare un film care o are în prim plan pe o angajată a unui hipermarket Kaufland. Din film se observă cum angajata folosește coada unei mături pentru a aranja mai multe produse de patiserie într-un cuptor.

Persoana care a postat filmarea susține că imaginile ar fi fost surprinse în hipermarketul Kaufland Exercițiu din Pitești.

Cel puțin deocamdată, Kaufland România nu a transmis un punct de vedere oficial în ceea ce privește filmarea apărută pe Facebook, filmare care a strâns deja numeroase distribuiri și comentarii pe paginile de socializare. (Sursă video: Facebook Pitești, orașul meu – via Louisa Din)

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441