EcoMoto 930×122

adolescent

Video/Update: Puștii care au ucis doi căței au recunoscut polițiștilor fapta 

UPDATE: Puștiul care a ucis doi căței a recunoscut polițiștilor fapta. 

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

IPJ ARGEȘ PRECIZEAZĂ

*În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la uciderea unor căței, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:*

Citiți și: ADOLESCENT DISPĂRUT ÎN ARGEŞ!

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Costești și polițiștii Biroului Protecția Animalelor s-au sesizat și au desfășurat verificări, în urma cărora au identificat doi minori, de 12, respectiv 14 ani, din oraș Costești, bănuiți de uciderea cu intenție, fără drept, a doi câini.

Minorii au fost audiați, în prezența părinților și au recunoscut fapta.

Trupurile animalelor vor fi ridicate, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”uciderea animalelor cu intenție, fără drept”, prevăzută de Legea nr. 205/2004 privind protecția animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, în vederea luării măsurilor legale în consecință.

ȘTIREA INIȚIALĂ – ora 17.00

Atrocități comise de un tânăr din Argeș, împotriva unor căței. Imagini video interzise minorilor au apărut în mediul online în urmă cu puțin timp, și fac referire la un adolescent de aproximativ 16 ani care ar fi torturat și ucis mai multe animale în comuna argeșeană Costești.

VIDEO – INTERZIS MINORILOR – IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

 

 

„Cele mai oribile filmări sunt acelea în care vedem minori torturând și ucigând animale.  […]. Cel care ucide cu o bestialitate iesită din comun acesti pui de cățel se numeșe ***** ****, din Costești, jud. Argeș, are 15 sau 16 ani, deci poate raspunde penal faptelor sale”, a scris o persoană care pretinde că-l cunoaște pe autorul acestor atrocități.

Potrivit acuzațiilor care i se aduc, suspectul a publicat înregistrările pe un grup de Whatsapp al unor elevi, îndemnând la violență.

Persoanele care au urmărit imaginile fac apel la oamenii legii pentru demararea cercetărilor și luarea măsurilor care se impun în astfel de situații.

555×222 grota rece

Comentarii

6 comentarii

  • Marian spune:

    Asta trebuie dus de urgenta la un control si dupa la casa de corectie.Fara doar si poate!

  • DrSpital spune:

    Sper sa moara in chinuri cum a murit acel catel

  • Andrei spune:

    Închis la Vedea ceva vreme, si apoi la școala de corecție, si poate găsește pe cineva sa ii facă si lui ce i-a făcut bietului cățel.

  • Georgian spune:

    La școală de corecție și verificați și părinți

  • Stefan spune:

    După ce ii pedepsiți (Vedea, trași pe rug …) pe puști trebuie să vă gândiți ce se întâmplă în ultimii ani cu copii acestei țări? Ce se întâmplă de au comportamente tot mai deviante cu tendințe violente. Ce generație cu tulburări psihice urmează să apară? Cum se poate rezolva asta din pripă sau o să băgăm problema sub preș așa cum ani de zile s-a întâmplat cu copii din casele de copii.

  • hdhdb spune:

    cred ca parintii le provoaca constant traume acestor doi “pusti” , de au ajuns sa se comporte in asa hal cu un animal, deci parintii trebuie dusi la un control psihiatric , psihologic

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90