930×122 CAPRA 5

accident

(VIDEO, UPDATE): STUDENȚI LA ACADEMIA DE POLIȚIE, RĂNIȚI ÎN ACCIDENTUL DE PE DN 7

(UPDATE ORA 21:25): ISU Argeș precizează că unul dintre răniți, un bărbat de 21 de ani, are fractură deschisă la mâna dreaptă. Celălalt bărbat are 23 de ani și prezintă traumatism cranio-facial, durere la maxilar, otoragie stânga, suspiciune de fractură la piciorul stâng și escoriații la mâna stângă.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

O femeie, de 22 de ani, are traumatism cranio-facial, traumatism cranio-cerebral și fractură de piramidă nazală. Cealaltă tânără, de 21 de ani, este politraumatizată ușor.

(UPDATE ORA 20:40): Cei patru tineri răniți sunt studenți la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, toți în ultimul an. 

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

(UPDATE ORA 19:50): Poliția Argeș: Din primele date, vinovat este șoferul unui autoturism condus de un bucureștean de 51 de ani.  Circulând pe sensul de mers către Râmnicu Valcea, în coloană, în urcare s-ar fi angajat în depășire fără să se asigure.

Mașina a acroșat autoturismul în care se aflau cei 4 tineri, condus de un șofer de 21 de ani din județul Sălaj, care, la rândul său, era angajat în depășire, dar regulamentar. Autoturismul acroșat a fost proiectat în afara părții carosabile și a lovit un cap de pod.

Conform evaluării medicale preliminare, șoferul și pasagera din stânga spate au fracturi la mâini, ceilalți doi tineri fiind răniți ușor.

„Polițiștii Serviciului Rutier Argeș desfășoară verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, transmite sursa citată. 

(UPDATE ORA 19:10): ISU Argeș: Trei dintre victime (doi bărbați și o femeie) au fost asistate medical și ulterior transportate la spital de echipajele SMURD, iar o a patra (o altă femeie) a fost preluată de un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. Toți cei patru sunt tineri. 

(UPDATE ORA 18:40): Accidentul a avut urmări mai puțin grave decât se credea inițial, după apelul la 112. În autoturism se aflau patru persoane, care primesc acum îngrijiri medicale la fața locului. Cei patru ar fi răniți, dar nu grav, ne precizează Poliția. Cauza accidentului urmează să fie stabilită de polițiștii rutieri. 

Accident acum în Argeș. A fost trimisă Descarcerarea. Cu puține minute în urmă, un accident de circulație a avut loc pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în localitatea argeșeană Drăganu (satul Dumbrăvești).

Conform primelor informații, care ne sunt furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, o mașină a intrat într-un cap de pod. O persoană ar fi încarcerată.

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială, un echipaj de descarcerare și trei de ambulanță (dintre care și una de terapie intensivă mobilă). Mai precizăm că în zonă plouă și se circulă în condiții de carosabil umed. Vom reveni cu amănunte.

Amintim că pe același drum, tot pe raza comunei Drăganu azi dimineață s-a produs un alt accident rutier (AICI, imagini și subiectul pe larg).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3