EcoMoto 930×122

campulung

(VIDEO) VICTIMA UNUI ACCIDENT, AJUTATĂ SĂ RESPIRE DE UN POLIȚIST

Un bărbat, victima unui accident rutier produs luni după amiază în Argeș, a fost ținut în viață de un polițist câmpulungean până la sosirea echipajului medical care l-a preluat.

Citiți și: Șofer oprit pe A1/ Vorbea la telefon cu soția: „M-a luat și poliția cu sarmalele tale!”

„Agentul-șef Ionuț Rizea (foto), din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, se îndrepta către serviciu când a observat în trafic un autoturism care avea o traiectorie sinuoasă, după care brusc a intrat pe sensul opus de mers și a scăpat în șanț, unde după aproape 50 de metri a rămas suspendat.

Polițistul a intervenit imediat, observând că la volan se afla un bărbat care nu ridicase piciorul de pe pedala de accelerație și nu răspundea la întrebări sau solicitări. Polițistul a deschis portiera și i-a ridicat piciorul de pe accelerație, după care, ajutat de un alt participant la trafic, a verificat starea medicală a bărbatului și l-a sprijinit într-o poziție care să îl ajute să respire”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Ulterior, polițistul a anunțat evenimentul la 112 și a continuat să îi acorde primul ajutor bărbatului, care a rămas conștient, dar necooperant, până la sosirea echipajului de ambulanță.

Bărbatul a primit ajutor la fața locului și a fost transportat la o unitate medicală, fiind rănit ușor, dar în afara oricărui pericol.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90