930×122 CUMPANA 5

campulung

(VIDEO) VICTIMA UNUI ACCIDENT, AJUTATĂ SĂ RESPIRE DE UN POLIȚIST

Un bărbat, victima unui accident rutier produs luni după amiază în Argeș, a fost ținut în viață de un polițist câmpulungean până la sosirea echipajului medical care l-a preluat.

Citiți și: Argeș. Cutremur puternic în Nordul județului! S-a activat planul ROȘU!

„Agentul-șef Ionuț Rizea (foto), din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, se îndrepta către serviciu când a observat în trafic un autoturism care avea o traiectorie sinuoasă, după care brusc a intrat pe sensul opus de mers și a scăpat în șanț, unde după aproape 50 de metri a rămas suspendat.

Polițistul a intervenit imediat, observând că la volan se afla un bărbat care nu ridicase piciorul de pe pedala de accelerație și nu răspundea la întrebări sau solicitări. Polițistul a deschis portiera și i-a ridicat piciorul de pe accelerație, după care, ajutat de un alt participant la trafic, a verificat starea medicală a bărbatului și l-a sprijinit într-o poziție care să îl ajute să respire”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Lasconi: „Din cauza cutremurului s-a dislocat ceva și de asta a apărut”

Ulterior, polițistul a anunțat evenimentul la 112 și a continuat să îi acorde primul ajutor bărbatului, care a rămas conștient, dar necooperant, până la sosirea echipajului de ambulanță.

Bărbatul a primit ajutor la fața locului și a fost transportat la o unitate medicală, fiind rănit ușor, dar în afara oricărui pericol.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3