Donaris 930 x 122

vouchere de vacanță

Vouchere de 1450 de lei pentru acești angajați

Angajații din mediul privat ar putea beneficia de vouchere de vacanță în valoare de 1450 de lei. Cheltuielile vor fi suportate din bugetul de stat.

Citiți și: Măsură dură privind voucherele de vacanță! Anunțul a fost făcut

Unul dintre coinițiatorii propunerii legislative este Alina Gorghiu, președintele Senatului și totodată președintele PNL Argeș.

Vineri, 21 aprilie, au avut loc consultări publice cu mediul de afaceri argeșean, referitoare la acest proiect.

Citiți și: Vești bune pentru profesori! Primesc vouchere de vacanță

Alina Gorghiu a venit la Pitești împreună cu senatorii Eugen Țapu-Nazare și Vlad Mircea Pufu, membrii Comisiei pentru Antreprenoriat și Turism din Senat. La acestă întâlnire a participat și prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

Această lege este necesară și are multe beneficii, a susținut Alina Gorghiu.

Se elimină inechitatea între salariații din sistemul public și cei peste 4,2 milioane de salariați din sistemul privat.

Se încurajează încheierea de contracte de muncă și reduce presiunea fiscală în condițiile în care la noi costul fiscal pe angajat este de peste 40%, cel mai ridicat din UE.

Cel puțin două treimi din valoarea acestor vouchere se vor întoarce în economie.

Se impulsionează sectoare importante din economie, turismul și HoReCa, dar și alte industrii conexe.”, a declarat aceasta.

De asemenea, președinta Senatului a vorbit și despre turismul din județul Argeș.

Aici am punctat că Argeșul are un potențial turistic enorm, neexploatat la adevărata valoare. Și că aceste vouchere reprezintă o gură de oxigen în acest sens.

Dar trebuie să se rețină că nu se poate face turism în Argeș dacă nu ai infrastructură bine pusă la punct. Sunt măsuri in timp real luate legat de drumurile argeșene.

Îmi doresc ca pe Transfăgărășan sa avem circulația deschisă tot timpul anului sau pentru o perioadă de timp cât mai îndelungat. Asa voucherele de vacanța vor fi cheltuite în Arges!”, a mai declarat Alina Gorghiu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3