New Profesional Consult 930 x 122

angajati

Voucherele de vacanță – Ce angajați nu le-ar mai putea primi și de ce

Dragoş Anastasiu, purtătorul de cuvânt al Alianţei pentru Turism, a vorbit pentru Agerpres despre o posibilă majorare a valorii voucherelor de vacanţă, în contexul creşterilor de preţuri.

Citiți și: Apar trei tipuri noi de vouchere pentru români!

Acesta a declarat că o redistribuire a bugetului alocat voucherelor de vacanţă este o idee bună, iar o variantă de luat în calcul este ca angajaţii la stat care câştigă 3.000 – 4.000 de euro să nu mai beneficieze de acestea.

Ce poate că ar trebui să gândim apropo de voucherele de vacanţă este un alt mod de a fi folosite. Mie personal, e o părere strict personală, nu am fost mandatat de nimeni să spun lucrul ăsta, mi se pare că oameni care câştigă la stat, de exemplu, 3.000 de euro 4.000 de euro şi aşa mai departe nu au nevoie de vouchere de vacanţă. Eu n-am nevoie de vouchere de vacanţă, ca să fiu clar.”, a mai declarat Dragoş Anastasiu, potrivit Agerpres.

Citiți și: Scutire importantă pentru acești angajați!

Aceste beneficii vor fi acordate încă patru ani angajaților, iar sumele puse la dispoziție sunt destul de importante în ceea ce priveşte turismul din România, aproape 300 milioane de euro, a afirmat purtătorul de cuvânt al Alianţei pentru Turism.

Deși creșterea bugetului pentru voucherele de vacanţă este o măsură ireală la acest moment, o redistribuire a lui pare o soluție mult mai bună.

În perioada 2022 – 2026, angajaţii instituţiilor publice vor primi vouchere de vacanţă în valoare de 1.450 de lei fiecare, în perioada 2022 – 2026, conform unui act normativ adoptat de Executiv la finele anului trecut.

Sursă: Agerpres

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Dan spune:

    Și la privat de ce nu dați?
    Salariu minim se încadrează și la vouchere
    Și așa în domeniu Horeca avem cele mai mici salarii ,dar pretenții multe și munca cu orele
    VA mai mirați de ce nu găsiți angajați

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90