930×122 CAPRA 5

casa

EXCLUSIV! AFLĂ UNDE SE MUTĂ CASA CĂSĂTORIILOR!

Primarul Tudor Pendiuc anunţa cu ceva timp în urmă că municipalitatea va avea în curând un nou spațiu pentru Casa Căsătoriilor, clădirea în care funcţionează în prezent fiind retrocedată. Primăria le plăteşte proprietarilor o chirie lunară de 2.000 de euro.

Citiți și: Oficial! Principalele cauze de divorț!

După mai multe căutări se pare că municipalitatea a găsit ce căuta chiar la doi paşi de sediul Primăriei, în spatele cinematografului „București” (foto). Este vorba despre o clădire în care a funcţionat Liceul „Dinu Lipatti” şi care, de asemenea, a fost retrocedată (Camerei de Comerţ şi Industrie). În această clădire a funcţionat până nu demult un restaurant al liderului Partidului Conservator Argeș, consilierul județean Ion Cornel Lazăr. Rămâne de văzut dacă Primăria va plăti chirie pentru clădirea respectivă sau dacă o va cumpăra, mai ales că este una de patrimoniu (monument arhitectonic) și ca atare municipalitatea are prima opţiune la achiziţionare.

Pentru clădirea în care funcționează acum și de ani și ani de zile Casa Căsătoriilor proprietarii au cerut un preț de vânzare de peste 1.000.000 de euro.

Citiți și: Argeș. Incident teribil: Un om a căzut de pe o casă și este rănit grav

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3