New Profesional Consult 930 x 122

alegeri

DEPUTATUL DEACONU NU ŞI-A PUTUT IMPUNE FAVORITUL LA CONDUCEREA PP-DD PITEŞTI

Ieri, 16 martie, la Teatrul „Alexandru Davila” din Piteşti ar fi trebuit să aibă loc alegerile pentru noua echipă de conducere a PP-DD Piteşti, organizaţie condusă, interimar, de consilierul municipal Mircea Dinu.

Citiți și: Cum a salvat argeșeanul Daniel Constantin o organizație în picaj liber: scor peste așteptări la alegeri

Alegerile nu au putut fi, însă, organizate din cauza lipsei de cvorum. Era nevoie de prezența a 500 de membri ai PP-DD Piteşti, însă cu chiu, cu vai s-au adunat abia 150. În aceste condiţii alegerile au fost reprogramate pentru sâmbăta viitoare, de această dată locul de desfășurare fiind Muzeul Judeţean. Singurul candidat înscris a fost și este Mircea Dinu (foto 2), cel agreat de deputatul Mihai Deaconu, preşedintele interimar al PP-DD Argeş (foto 1).

Conform noilor reguli stabilite de la centru, la alegerile din PP-DD pot vota doar cei care au carnet de membru de partid vizat la zi.

Citiți și: Mioveni: Oamenii au decis! Viitorul primar a fost ales!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90