930×122 POSADA 5

baschet

UN PUBLIC DE NOTA 10! VEZI GALERIE FOTO!

Publicul s-a dovedit de nota 10 la meciul câștigat aseară de BCM U în fața lui BC Mureș Târgu Mureș. Tribuna Sălii Sporturilor a fost plină, piteștenii răspunzând astfel apelului pe care elevii lui Hristu Șapera l-au lansat zilele trecute, atunci când au chemat suporterii să vină în număr mare să îi încurajeze.

Citiți și: Meci deciziv la Pitești Arena. Totul este în joc

Tinerii din galerie au făcut spectacol. Au scandat pe tot parcursul meciului, iar coregrafia a fost și ea la înălțime. Desfășurarea unui drapel tricolor de mari dimensiuni a reprezentat poate cel mai reușit moment al show-ului. Iar pentru că în galerie erau suporteri ai lui FC Argeș, din coregrafie, chiar dacă la un meci de baschet, nu a lipsit imaginea inegalabilului Nicolae Dobrin. Suntem convinși că spectacolul se va repeta în această seară. Amintim că BCM U va juca astăzi, cu începere de la ora 18:15, al patrulea meci împotriva mureșenilor. Până acum scorul este de 2-1 pentru BC Mureș Târgu Mureș.

Partidele contează pentru play-off-ul Ligii Naționale de baschet masculin, faza sferturilor de finală. (Foto Facebook BCM U Pitești)

Citiți și: Toată lumea e prezentă: Spectacol de baschet european în Argeș

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3