930×122 CAPRA 5

politia

ULUITOR! POLIŢIST LOCAL, AMENINŢAT CU TOPORUL ÎN BURICUL PITEȘTIULUI

Un agent al Poliţiei Locale Pitești a fost ameninţat cu toporul de un taximetrist-pirat. Agentul patrula în zona cinematografului „Bucureşti”, acolo unde se adună, de obicei, indivizii care fac transport ilegal de călători către localităţile limitrofe Piteștiului.

Citiți și: Polițiștii au luat la ochi tinerii cu mașini tunate! S-au pus pe ei!

„Acest aspect mi-a fost adus la cunoştinţă de către comandantul Poliţiei Locale, domnul Valerică Nicolae. Taximetriştii-pirat au trecut, aşadar, şi la ameninţări cu topoare deoarece vrem să interzicem acest fenomen. Sunt şi alţi cetăţeni care au fost agresaţi. Nu se poate continua astfel și facem apel la Poliţia Naţională să intervină!”, spune Cornel Ionică, viceprimarul care a preluat și responsabilitățile postului de primar al municipiului. Ionică nu precizează, însă, ce s-a întâmplat cu agresorul.

Se estimează că în Pitești există peste 150 de maşini personale cu care se face taximetrie-pirat. Cele mai multe sunt „cantonate” în zonele Calea Drăgăşani şi Calea Bucureşti. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Poliția face lumină: cum a avut loc accidentul frontal de la Bascov

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3