Donaris 930 x 122

ion_dumitrescu_pdl

Consilier judetean nou si buget pe anul viitor

La ultima şedinţă a CJ Argeş din acest an, ofiţerul şi avocatul Ion Dumitrescu a depus jurământul de consilier judeţean în locul lui Ioan Predica în cadrul grupului PDL. “Am venit cu gândul de a sluji comunitatea creştină, adică cei ce semnează pe cartea sfântă”, au fost primele cuvinte ale noului consilier judeţean.

In aceeasi sedinta a fost aprobată şi ultima actualizare a bugetului pe anul în curs, fiind vorba practic despre o mutare de fonduri neutilizate de la unele capitole către altele, unde mai pot fi făcute plăţi până la sfârşitul anului.

În fine, a fost aprobată şi proiecţia de buget pe anul 2011. Teoretic, conform preşedintelui CJ Argeş Constantin Nicolescu, bugetul naţional ar urma să fie votat săptămâna viitoare, să apară publicat în Monitorul Oficial în jurul date de 15 ianuarie, după care va fi aprobat şi bugetul judeţului. Faţă de bugetul pe anul acesta, de 241 milioane lei, anul viitor, CJ Argeş a proiectat un buget în creştere, de 245.834.000 lei. Consilierul liberal Marius Postelnicescu şi-a prezentat unele semne de îndoială faţă de această creştere a cheltuielilor preconizată, în condiţiile în care veniturile instituţiei nu par să crească. A fost lămurit de şefa direcţiei economice, care a precizat că sunt stabilite toate sumele determinate în fiecare unitate privind reparaţii, investiţii şi toate investiţiile, cheltuieli de personal şi investiţiile CJ Argeş. Sumele finale vor fi cunoscute însă în cifre absolute abia după publicarea bugetului naţional.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3