Donaris 930 x 122

Consilierul local Radu Perianu- cel mai mare chiulangiu

cl Pitesti. 19 septembrie 2009. Consiliul Local Pitesti.
Daca ar fi la scoala, consilierii locali pitesteni Radu Perianu (P.N.L.) si Adrian Prodanel (P.S.D.) ar trebui exmatriculati. Motivul: au cel mai mare numar de absente: 10, respectiv 9.  Daca insa pentru PSD, lipsa lui Prodanel de la o sedinta, sau noua, nu se face simtita atat de mult, gratie majoritatii confortabile, la liberali, care si asa abia daca ai pot fi identificati de putini ce sunt prin sala de plen, 10 absente se cunosc. Si chiar daca e destul de vocal- atunci cand are chef si cand este si prezent- Radu Perianu nu a avut prea mult succes in privinta amendamentelor pe care le-a inaintat la diferite proiecte de hotarari.
Cel mai constiincios dintre consilierii locali pitesteni este inginerul P.S.D. Gheorghe Codrescu, cel care a fost prezent la toate sedintele. 
Iata insa „catalagoul” chiulangiilor din plenul sedintelor Consiliului Local Pitesti in perioada iulie 2008- august 2009.
1. Radu-Valeriu Perianu (P.N.L.) – 10 absente
2. Adrian-Mihai Prodãnel (P.S.D.) – 9 absente
3. Gheorghe Fratoaica (P.D-.L.) – 7 absente
4. Anca-Stefania Barbu (P.N.L.) – 6 absente
5. Anitte Ionescu (P.S.D.) – 5 absente
6. Mariean Neacsu (P.D.-L.)- 4 absente
7. Radu Cristian Nistor (P.D.-L.) – 4 absente
7. Iulian Corbu (P.D.-L.)- 3 absente
8. Cornel Constantin Ionica (viceprimar, P.S.D.)- 3 absente   
8. Sebastian Tudor (P.S.D.) – 3 absente

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3