930 x122 grota rece

stadion2

FC Arges datoare la primarie 37.000 lei lunar

Pitesti. 12 martie 2010.
Tam-tam-ul din ultima vreme creat in special de Cornel Penescu, in jurul Clubului FC Arges si al Stadionului Nicolae Dobrin, cand de cele mai multe ori sagetile s-au indreptat catre primaria Pitesti si edilul Tudor Pendiuc, nu a ramsa fara ecou. Asa se face ca, din pacate pentru Penescu si pentru clubul alb-violet consiliul local Pitesti a adoptat in aceste zile o pozitie deloc favorabila.

Astfel primaria a hotarat sa nu mai suporte o serie de cheltuieli in contul echipei FC Arges, obligandu-l pe finantatorul Cornel Penescu sa suporte personal plata a 37.000 de lei pe luna, suma ce reprezinta costul utilitatilor si a pazei stadionului. In plus, chiria pentru un meci jucat pe stadionul Dobrin s-a majorat de la 1.500 de lei, la 2.500 de lei. Noile prevederi au intrat in vigoare si sunt valabile timp de un an si jumatate.
Parerile consilierilor au fost impartite, unii dorind sa sustina in continuare echipa si fotbalul pitestean, in timp ce altii au declarat ca administratia locala a suportat fara nicio vina prea multe atacuri din partea patronului si a unor sustinatori ai clubului FC Arges. Intr-un final hotararea a fost adoptata, iar clubul va trebui sa sustina lunar aceste cheltuieli de 37.000 lei, adica 30.000 pentru utilitati si 7.000 pentru paza stadionului.Cornel Penescu ori vreun alt reprezentant din conducerea clubului nu a fost prezent la sedinta consiliului local pentru a-si sustine partea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3