NOR CURIER 930X122

Simpozion cu experti danezi despre achizitiile publice

mm Pitesti. 25 iunie 2009. AMR.
In perioada 25-26 iunie 2009, se desfasoara la Pitesti, Hotel Victoria, seminarul „Managementul achizitiilor publice”, eveniment organizat de TAIEX, in cooperare de Primaria municipiului Pitesti si Asociatia Municipiilor din Romania.
Scopul acestui seminar il constituie furnizarea de competente pentru cresterea eficientei si reducerea duratei procesului de achizitii publice, imbunatatirea procedeelor de lucru in materie de achizitii publice pana la nivelul standardelor practicate in statele Uniunii Europene, schimbul de idei, experiente, concepte si opinii cu privire la atribuirea contractelor de achizitie publica.
Legislatia prezentata in timpul evenimentului : Directiva 2004/18/CE a Parlamentului European si a Consiliului Uniunii Europene privind coordonarea procedurilor de atribuire a contractelor de achizitii publice de lucrari, de bunuri si de servicii; Directiva 2004/17/CE a Parlamentului European si a Consiliului Uniunii Europene de coordonare a procedurilor de atribuire a contractelor de achizitii in sectoarele apei, energiei, transporturilor si serviciilor; Ordonanta de Urgenta nr.34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii.
La acest eveniment, moderat de Camelia Daianu, sef Biroul Achizitii, Primaria Municipiului Pitesti, participa specialisti in domeniul achizitiilor publice, precum si reprezentanti ai autoritatilor locale cu atributii in domeniul achizitiilor publice. In cadrul seminarului sustin prezentari Tudor Pendiuc, primarul Municipiului Pitesti (Administrarea contractelor de achizitie publica), Jenica Ioan – Director, Directia Generala Supraveghere, Monitorizare si Evaluare, Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (Monitorizarea achizitiilor publice), Draganu Florentina, Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, Steen Jensen, Danemarca (Strategia Achizitiilor Publice), Tony Wiltshire, Leeds, UK (Politica achizitiilor in UE), Silviana Simion – Director Departament Suport Clienti, Agentia pentru Serviciile Societatii Informationale si Adina Popescu – Departament Suport Clienti, Agentia pentru Serviciile Societatii Informationale (Prezentarea Sistemului Electronic al Achizitiilor Publice din Romania: www. e-licitatie.ro).
Participantilor li se vor prezenta aspecte practice de interes general privind politica de achizitii publice in celelalte tari membre ale UE.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90