7 ZILE DE BASM ÎN MARAMUREȘ - VEZI OFERTA! | ePitesti
New Profesional Consult 930 x 122

donaris tours

7 ZILE DE BASM ÎN MARAMUREȘ – VEZI OFERTA!

7 zile de basm în Maramureș. Fascinantul Maramureș este destinația de vacanță pe care o puteți alege prin agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985). OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Citiți și: SENIOR VOYAGE – PACHETE COMPLETE DE VACANȚĂ

Petreceți 7 zile de basm în inima Maramureșului! 7 zile în care veți descoperi minunatele tradiții locale, priveliști de vis, ospitalitatea oamenilor, gastronomia și muzica autentică maramureșeană.

O plimbare cu mocănița pe Valea Vaserului sau vizitarea uneia dintre cele mai frumoase zone naturale din țara noastră (Lacul Albastru, de la poalele munților Gutâi – singurul lac din lume care își schimbă culoarea în funcție de lumină) ori câteva ore petrecute în Muzeul Satului Maramureșean, la Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței sau în Casa Memorială Ellie Wiesel (toate în Sighetul Marmației) reprezintă motive temeinice să optați pentru oferta agenției de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985). OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Citiți și: E MAGIC! SUPER OFERTĂ PENTRU DISNEYLAND PARIS

Veți avea prilejul să vedeți și Cimitirul Vesel din Săpânța (celebru în întreaga lume, cu epitafuri colorate pe sutele de cruci, epitafuri care evocă într-o manieră amuzantă viața celor care își dorm acolo somnul de veci), dar și Casa Memorială a celui care a creat cimitirul, Stan Ioan Pătraș. De asemenea, în apropiere de Cheile Lăpușului, defileu cu peșteri și cascade de poveste, veți putea vizita bisericile din lemn declarate monumente istorice care dau faimă Maramureșului. Pe minunata Vale a Izei veți descoperi mănăstirea Bârsana.

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă propune un circuit de 7 zile, la tariful de 899 de lei/persoană. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) și un consultant de turism îți va oferi toate detaliile necesare despre sejurul tău, rezervare și plată! Rezervă acum și profită de ofertele la prețuri reduse!

Jupiter 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066