EcoMoto 930×122

donaris tours

SENIOR VOYAGE – PACHETE COMPLETE DE VACANȚĂ

Senior Voyage – Pachete complete de vacanță. Bucurați-vă de un concediu perfect alegând programele pentru toamna 2017 – primăvara 2018 Senior Voyage! Senior Voyage promovează pachete complete de vacanță, din septembrie până în mai, la tarife deosebit de atractive.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Senior Voyage este conceptul graţie căruia cetăţenii de peste 55 de ani (şi nu numai) pot beneficia de programe complete pentru a-şi petrece vacanţele în perioada sezonului turistic redus, din octombrie până în mai.

Agenția Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) propune următoarele oferte în baza programului Senior Voyage:

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Spania – Costa del Sol, Benalmadena: tarife începând de la 395 de euro/persoană + 125 de euro taxă de aeroport. OFERTA COMPLETĂ, AICI

Italia – Napoli-Sorrento: tarife începând de la 295 de euro/persoană + 95 de euro taxă de aeroport. OFERTA COMPLETĂ, AICI. 

Portugalia – Lisabona: tarife începând de la 395 de euro/persoană + 125 de euro taxă de aeroport. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Pentru mai multe informații reprezentanții agenției de turism Donaris Tours din Pitești  (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă stau la dispoziție. Sunați acum la agenția de turism Donaris Tours și un consultant de turism vă va oferi toate detaliile necesare despre sejurul dumneavoastră, rezervare și plată.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90