EcoMoto 930×122

donaris tours

TRATAMENT ȘI ODIHNĂ LA GEOAGIU-BĂI. SUPER OFERTĂ!

Tratament și odihnă la Geoagiu-Băi. Super ofertă! Stațiunea Geoagiu-Băi este una dintre cele mai vechi exploatări balneare de pe teritoriul țării, datând din perioada colonizării romane. Calitățile curative ale apelor sale minerale sunt cunoscute încă din perioada dacică.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Folosirea apelor termale a devenit sistematică mai ales la începutul secolului al XX-lea, atunci când au fost amenajate primele unități balneare, precizează agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985). OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Factori naturali de cură balneară: 

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

-apele minerale bicarbonatate, calcice, magneziene mezotermale, hipotone și slab radioactive, care sunt utilizate atât pentru cura internă, cât și externă

-nămolul de turbă ioduros-feruginos, care este deosebit de eficient în tratarea unor afecțiuni reumatismale abarticulare

-bicoclimatul blând, de crutare.

În anul 2010, stațiunea Geoagiu-Băi a fost desemnată câștigătoare ca Destinație Europeană de Excelență din România, la concursul European Destinations of Excellence, care a avut ca temă turismul acvatic.

În micuța, cocheta și curata stațiune balneoclimaterică Geoagiu-Băi se pot vizita, pe lângă cascada Clocota, și alte obiective care sunt ușor de reperat, fiind amplasate în centrul stațiunii, iar Grota Haiducilor se află la o mică distanță de acestea.

Ștrandul Băile Daco-Romane este situat vis-a-vis de Băile romane Germisara. Ștrandul este amenajat frumos, cu mochetă albastră în jurul piscinelor, iar pădurea verde care se observă din incinta ștrandului crează o senzație de relaxare.

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă propune următoarea ofertă de cazare la Hotel Germisara 4*: 

Pachet complet de cazare de 5 nopți cu pensiune completă și tratament, la tariful de 891 de lei/persoană în cameră dublă/pachet. Tariful este valabil pentru sejururi până la data de 26 august 2017 și cu intrare la cazare duminica, precizează agenția de turism Donaris Tours. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) și un consultant de turism îți va oferi toate detaliile necesare despre sejurul tău, rezervare și plată.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90