Donaris 930 x 122

Arges

DNA zice ca nu pune lacat la gura presei

Pitesti. 27 mai 2009.DNA Pitesti.
DNA Pitesti a remis un comunicat in care a venit cu noi precizari in cazul perchezitiei de la cotidianul Top:
Cu referire la informatiile aparute in mass-media locala si centrala legate de perchezitiile efectuate la sediul SC ROM NEWS PRESS SRL Pitesti, societate care editeaza ziarul „TOP” si la un punct de lucru al acestei societati, situat in comuna Bradu, sat Geamana, judetul Arges – Biroul de informare si relatii publice este abilitat sa faca urmatoarele precizari:
Perchezitiile au fost efectuate in temeiul unei autorizatii emise de judecatorul competent la solicitarea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Pitesti.
Perchezitiile s-au efectuat in conformitate cu disp.art.100 – 111 C.pr.pen., avand drept scop strangerea unor probe privind savarsirea unor infractiuni in legatura cu infractiunile de coruptie prevazute in Capitolul 2, Sectiunea a IV-a din Legea nr.78/2000.
Actiunea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie se inscrie strict in cadrul legal de desfasurare a procesului penal, orice referire la presupuse ingradiri ale libertatii de exprimare – una din libertatile garantate in Constitutia Romaniei, fiind neintemeiate.

perchezitietop26perchezitietop40perchezitietop71

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90