Telefoane de la Mozilla | ePitesti
Donaris 930 x 122

telefon_mozilla

Telefoane de la Mozilla

Un nou gigant intra pe piata smartphone-urilor. Mozilla, producătorul unuia dintre cele mai cunoscute browsere de internet, a prezentat detalii despre primele sale smartphone-uri care vor rula cu sistemul de operare Firefox. Cele două terminale sunt produse de o companie mică din Spania, Geeksphone, iar noua platformă  se bazează pe limbajul de programare HTML 5 ce va da producătorilor de software o libertate mult mai mare în comparaţie cu alternativele de pe piaţă, informeaza economica.net.

În curând vor mai apărea pe piaţă sistemele Ubuntu, Tizen şi Sailfish, care vor intra în competiţie directă cu Android, iOS,  Windows Phone, BlackBerry 10 şi Symbian.

Cele două terminale au nume de cod Keon, care se adresează segmentului low-end şi Peak care vine să atace segmentul de consumatori mai pretenţioşi.

Keon este telefon dotat cu un ecran de 3.5 inci, o cameră de 3 megapixeli şi un procesor ieftin produs de Qualcomm, Snapdragon S1.

Peak vine să atace segmentul smartphone-urilor de top cu un ecran de 4.3 inci, o cameră de 8 megapixeli şi un procesor puternic, Snapdragon S4.

Posada 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066