New Profesional Consult 930 x 122

accident

ACCIDENT TRAGIC! SPULBERAT DE TREN

Un grav accident a avut loc în urmă cu puțin timp în Câmpulung Muscel. Un autoturism a fost lovit la trecerea cu calea ferată de un tren personal. În urma coliziunii, șoferul, Ion Ungureanu, în vârstă de 65 de ani, din Câmpulung, a fost proiectat în afara mașinii.

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, șoferul avea traumatism cranio-cerebral și traumatism la mâna dreaptă. El a fost transportat de urgență la spital cu o ambulanță, după ce i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului. Intervenția la accidentul feroviar a fost asigurată de un echipaj cu ambulanţă SMURD, de un echipaj de urgenţă cu o autospecială de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung şi de un echipaj al Ambulanței.

Cel mai probabil, șoferul nu s-a asigurat și nu a văzut trenul venind. Poliția va stabili împrejurările în care s-a produs accidentul și cauza exactă. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90