930×122 CAPRA 5

infotrafic

ACCIDENTELE SCOT MUNCITORII ÎN STRADĂ

Accidentele scot muncitorii în stradă. Astăzi, până în jurul orei 17, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti se vor executa lucrări de frezare – asfaltare. Lucrările se fac pe sensul de mers către Bucureşti pe banda a doua, între km 45+500 – 45, 43 – 41 şi 35 – 31, circulaţia fiind redirecţionată pe prima bandă.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

De asemenea, circulaţia va fi restricţionată pe sensul de mers către Piteşti la km 91 pe banda a doua, ca urmare a unor lucrări de înlocuire a parapeţilor metalici din zona mediană, avariați de accidente. Muncitorii vor lucra în zonă în intervalul orar 12 – 15:30.

“Pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere nedorite, le recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă sporită la volan, să semnalizeze din timp şi să se asigure corespunzător înainte de a schimba banda de circulaţie.”, precizează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, care ne-a furnizat aceste informații.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90