EcoMoto 930×122

accident

ACCIDENTUL DE PE DN 65: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE

După cum v-am informat, duminică seară, pe DN 65 Piteşti-Slatina, la kilometrul 94, pe raza comunei argeșene Lunca Corbului, șoferul unui autoturism Logan a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta şi a intrat pe contrasens în coliziune cu o autoutilitară Mercedes. În urma impactului autoutilitara s-a răsturnat, iar cărbunii cu care era încărcată s-au împrăștiat pe carosabil.

Citiți și: Ziua accidentelor cu victime! Un alt autoturism s-a răsturnat, lângă Zoo Pitești

Cauza accidentului: viteza cu care circula șoferul Logan-ului.

Circulația rutieră pe ambele sensuri de mers a fost oprită timp de zeci de minute, autovehiculele formând cozi de kilometri.

Citiți și: Accidentele nu contenesc: Doi morți, în Argeș, eveniment rutier la Pitești Arena, acum!

Iniţial, la „cald”, Poliția a informat că la volanul autoturismului Logan s-ar fi aflat o femeie, care a fost rănită: Filofteia E., de 36 de ani, din Valea Mare, judeţul Olt. În urma anchetei, însă, s-a produs o răsturnare de situație: polițiștii au stabilit că, de fapt, femeia era pasager, iar șofer, fratele ei, Nicolae E., de 37 de ani, din aceeași localitate, care a scăpat cu răni ușoare. Până la venirea echipelor de intervenție acesta ar fi ,,pasat-o’’ pe femeie pe locul șoferului pentru că el era în stare de ebrietate și a trecut pe scaunul din dreapta față. Avea o alcoolemie de 0, 66 la mie.

S-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și șofat sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferul autoutilitarei, Bogdan S.G., în vârstă de 32 de ani, din Târgu Jiu, nu a fost rănit. (Foto:Arhivă)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90