Donaris 930 x 122

accident

ACUM: ACCIDENT ÎNFIORĂTOR PE DN 65 – VICTIME ÎNCARCERATE ÎN MAȘINĂ

Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 65 Pitești-Slatina, la kilometrul 94.

Citiți și: Ziua accidentelor cu victime! Un alt autoturism s-a răsturnat, lângă Zoo Pitești

Șoferul unui Logan, care se deplasa dinspre comuna argeșeană Lunca Corbului către localitatea Colonești, într-o curbă la dreapta, a intrat cu autoturismul pe contrasens într-un TIR. Probabil încercând în ultimul moment să evite impactul, șoferul TIR-ului a pierdut, la rândul său, controlul asupra volanului, iar mașina s-a răsturnat. TIR-ul era încărcat cu cărbune, care s-a împrăștiat pe carosabil. Potrivit primelor informații, sunt victime încarcerate. Cauza accidentului: viteza cu care circula șoferul Logan-ului.

Circulația rutieră pe ambele sensuri de mers a fost oprită timp de zeci de minute, autovehiculele formând cozi de kilometri.

Citiți și: Accidentele nu contenesc: Doi morți, în Argeș, eveniment rutier la Pitești Arena, acum!

Inițial la numărul de urgență 112 se anunțase că accidentul s-ar fi produs pe raza comunei Albota, știre care se infirmă.

Vom reveni cu detalii! (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3