930×122 CAPRA 5

accident

ACUM: MICROBUZ RĂSTURNAT

Acum: microbuz răsturnat. Un microbuz s-a răsturnat în urmă cu puțin timp pe strada Uzinei din Mioveni. Vom reveni cu amănunte.

Citiți și: Argeș. Un copil pe bicicletă s-a izbit de un ARO!

UPDATE: Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cauza accidentului a fost viteza neadaptată la condițiile de trafic. Din fericire, în microbuzul maxi-taxi (care, conform sursei citate, face curse regulate de transport de persoane) se afla doar șoferul. Conducătorul auto, care a fost descarcerat, a suferit răni ușoare. A fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, care i-a acordat îngrijiri medicale și l-a transportat la spital.

Operațiunea de descarcerare, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, a fost făcută de un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Mioveni. La fața locului a intervenit și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

Citiți și: Despăgubiri pentru acești șoferi în caz de accident!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • fasdgf spune:

    vrajeala eu sunt soferul si nu fac curse regulate. plus am iesit singur nu cu descarcerarea + degeaba salvarea ca nu aveam nimic

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90