NOR CURIER 930X122

incendiu

pompieri_incendiu

ATAC ÎN STIL MAFIOT ÎN OARJA: MAȘINA UNUI CONSILIER PSD, INCENDIATĂ

Poliția piteșteană anchetează un caz deosebit de grav.

Citiți și: Exclusiv! Breaking: A fost panică la Argeș Mall! Sute de oameni evacuați

În timpul nopții mașina unui consilier local PSD din comuna Oarja a fost incendiată. Mașina, o autoutilitară, era parcată în curtea unei clădiri în care se află și sediul comunal al Partidului Social Democrat. Camerele video de supraveghere au surprins momentul în care atacatorul a aruncat peste gardul curții un cocktail Molotov.

Individul, în vârstă de 35 de ani, din Oarja, a fost identificat de Poliție, reținut și, cel mai probabil, va fi arestat preventiv în cursul zilei de astăzi sub acuzația de distrugere. O altă persoană, tot din Oarja, de 28 de ani, este cercetată pentru complicitate la distrugere în acest dosar, dosar instrumentat de Poliția Pitești. Conform Poliției, cele două persoane aveau un conflict mai vechi cu partea vătămată.

Citiți și: Un Mercedes s-a făcut scrum pe Autostrada București – Pitești!

Potrivit consilierului local, Florin Radu, mașina incendiată, făcută scrum, fusese folosită în campaniile electorale ale social-democraților, dar și la referendumul din anul 2012 pentru demiterea președintelui Traian Băsescu. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3