Donaris 930 x 122

Arges

AUTOCARELE ȘI TIR-URILE, VERIFICATE ÎN TRAFIC DE POLIȚIE

În perioada 5-11 octombrie, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din Inspectoratul General al Poliţiei Române şi în conformitate cu Planul de operaţiuni al Organizaţiilor Poliţiilor Europene (TISPOL), pe șoselele țării se desfăşoară campania preventivă anuală „Truck & Bus”.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

La campanie participă și polițiștii rutieri argeșeni.

Ei verifică în trafic autovehiculele licenţiate pentru transport public de persoane (gen autocare) şi de marfă (gen TIR-uri). Campania vizează și în Argeș depistarea transporturilor ilicite de mărfuri şi persoane, amendarea șoferilor de astfel de mașini care nu respectă regimul legal de autorizare sau licenţiere, scoaterea din trafic a vehiculelor cu defecţiuni tehnice grave şi verificarea respectării dimensiunilor de masă şi gabarit.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

În primul semestru al acestui an în județul Argeș autovehicule de acest gen au fost implicate în două accidente rutiere, soldate cu o persoană decedată (foto) și o alta rănită grav.

De asemenea, în aceeaşi perioadă poliţiştii rutieri argeșeni au dat aproape 2.300 de amenzi pentru încălcarea legislației privind transportul public de persoane şi mărfuri. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3