New Profesional Consult 930 x 122

pendiuc

A CÂTA OARĂ, DOMNULE PENDIUC? A CÂTA OARĂ?

Noi nu le mai știm rândul. Este pentru a „n”-a oară când a fost nevoie de înlocuirea unor plăci de granit din Piața Primăriei Pitești. S-a întâmplat și astăzi. Doi muncitori de la Administrația Domeniului Public au schimbat plăcile sparte.

Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

Probleme au fost încă de la recepția lucrării, în toamna anului 2008. Comisia de recepție condusă de viceprimarul Cornel Constantin Ionică le-a cerut atunci constructorilor, societățile SELCA și ZEUS, să înlocuiască zece plăci de granit care erau deja crăpate! Cât timp investiția s-a aflat în garanție, înlocuirea plăcilor sparte a fost făcută pe banii constructorilor. Perioada de garanție a expirat, însă, de o bună bucată de vreme, iar acum lucrările sunt făcute pe banii contribuabilului din Pitești. Problema este că plăcile se fisurează foarte des, enervant de des. Fie lucrările au fost de proastă calitate, fie plăcile.

Amintim că amenajarea Pieței Primăriei a reprezentat cea de a treia și ultima etapă din așa numitul proiect de modernizare a Centrului, proiect inițiat de administrația Pendiuc, început cu Piața „Vasile Milea” și realizat cu bani de la bugetul local. Ultima etapă ne-a costat peste 17.300.000 de lei, sumă din care nu mai puțin de 5.200.000 de lei s-au dus pe fântâna arteziană muzicală și colorată din Piața Primăriei. Pe același subiect puteți citi și aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/piaa-primriei-sau-piaa-plcilor-sparte/.

Citiți și: Asiaticii au invadat Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90