EcoMoto 930×122

curtea de arges

PANICĂ ÎN ARGEȘ. BĂRBAT RĂNIT

Panică în Argeș. Bărbat rănit. Două echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD au intervenit aseară pe strada Victoriei din municipiul Curtea de Argeș pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Echipajul SMURD le-a acordat primul ajutor proprietarilor, în vârstă de 68 și, respectiv, de 80 de ani. Acesta din urmă a fost transportat la spital, deoarece prezenta atac de panică și avea o plagă la mâna dreaptă.

Au ars tavanul unei camere pe o suprafață de aproximativ 25 de mp, o grindă din lemn și materiale textile. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, incendiul a pornit de la coșul de fum al casei, “neprotejat termic față de materialele combustibile”. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90